Dispersions Pigmentaries per Polyester+ info

Dispersions Pigmentaries per Polyester

Proquimac s'ha especialitzat en la fabricació i la comercialització de tot tipus de colorants i pigments com Dispersions Pigmentaries per Polyester que són utilitzats en sectors diversos com la industria farmacèutica, cosmètica, fabricants de pintura...
L'empresa es fundà l'any 1974 amb l'objectiu d'oferir una àmplia gama de colorants i pigments en el mercat. L'experiència acumulada al llarg de tots aquests anys ha fet que els objectius inicials s'assolissin fins a límits insospitats oferint productes com Pigments Inorgànics , Sulfat , Pigments Orgànics , Colorant, Plàstic , Pigments Inorgànics , Dispersions , Masterbatch i Dispersions Pigmentaries per Polyester entre d'altres.
L'esperit d'innovació i cerca de nous productes juntament amb la qualitat d'aquest foren uns dels principals motius que consolidaria a Proquimac com un dels referents en el sector. Com a conseqüència d'aquesta posició l'empresa va créixer i es traslladà a unes noves instal·lacions amb tecnologia puntera i més capacitat on s'hi desenvoluparen nous productes com Dispersions Pigmentaries per Polyester.
Des dels inicis l'empresa apostà per uns valors que es reflecteixen directament en els seus productes. Per l'empresa es imprescindible tenir en plantilla als millors professionals dels sector, fet que garanteix una qualitat excepcional en els productes, però, a més a més, treballen per a innovar i obtenir així noves solucions que s'adapten millor a les necessitats particulars que hom pot necessitar.Pigments Inorgànics , Sulfat , Pigments Orgànics , Colorant
Tots els productes que l'empresa comercialitza han hagut de passar estrictes controls de qualitat. Aquests es realitzen tenint en compte la normativa vigent que els regula. Al fabricar solucions tan específiques per sectors tan delicats com l'alimentació o la industria farmacèutica, fa que aquestes tasques de control siguin imprescindibles i garanteixin la viabilitat de comercialització de Dispersions Pigmentaries per Polyester o qualsevol altre dels nostres productes.
Proquimac desitja que la seva visita al web sigui agradable. Esperem que es pugui informar millor sobre Dispersions Pigmentaries per Polyester o qualsevol altre productes i per això l'animem a que segueixi navegant per les diferents seccions. Si desitja ésser atès personalment contacti'ns sense cap mena de compromís.

Dispersiones pigmentarias en base poliéster insaturado para aplicación en Gel Coat.
Colores a medida para GEL COAT. Contacte con nosotros.

No se encontraron productos que concuerden con la selección.