Òxid de Crom Verd+ info

Òxid de Crom Verd

Proquimac es una empresa especialitzada en la fabricació de Òxid de Crom Verd comercialitzant tot tipus de colorants i pigments utilitzats en diferents sectors com les industries del plàstic, alimentaries, farmacèutiques...
Proquimac va ser fundada el 1974 amb un clar objectiu: oferir al mercat una àmplia gamma de pigments i colorants. Actualment ofereix productes varis com Colorants , Dispersants , Dispersions Pigmentaries per Pur , Colorant Caramel, Beta , Colorants Cosmètics , Masterbatch de Cautxú , Colorants Cosmètics i Òxid de Crom Verd que tenen aplicació en diverses àrees de negoci.
L'esperit d'innovació i cerca de nous productes juntament amb la qualitat d'aquest foren uns dels principals motius que consolidaria a Proquimac com un dels referents en el sector. Com a conseqüència d'aquesta posició l'empresa va créixer i es traslladà a unes noves instal·lacions amb tecnologia puntera i més capacitat on s'hi desenvoluparen nous productes com Òxid de Crom Verd.
Des dels inicis l'empresa apostà per uns valors que es reflecteixen directament en els seus productes. Per l'empresa es imprescindible tenir en plantilla als millors professionals dels sector, fet que garanteix una qualitat excepcional en els productes, però, a més a més, treballen per a innovar i obtenir així noves solucions que s'adapten millor a les necessitats particulars que hom pot necessitar.Colorants , Dispersants , Dispersions Pigmentaries per Pur , Colorant Caramel
Fabricar solucions per sectors com la industria farmacèutica o l'alimentació fa que l'empresa assoleixi un grau de responsabilitat major en la fabricació de tots seus productes com Òxid de Crom Verd. És per això que tots els productes comercialitzats han passat estrictes controls amb l'objectiu d'adaptar-los a la legislació vigent que regula el sector en el que s'aplica.
Des de Proquimac agraïm la seva visita al web i l'animem a que continuï navegant a través d'ell per conèixer millor tot el que desitgi saber de Òxid de Crom Verd. Si necessita realitzar qualsevol consulta relacionada amb els nostres productes contacti'ns i l'atendrem de forma personalitzada.

En Proquimac puedes encontrar una amplia gama de colorantes para multitud de sectores y la máxima calidad y garantías sanitarias.

Estas son nuestras divisiones y los sectores en los que trabajamos.