Pigments Orgànics+ info

Pigments Orgànics

Proquimac es una empresa especialitzada en la fabricació de Pigments Orgànics comercialitzant tot tipus de colorants i pigments utilitzats en diferents sectors com les industries del plàstic, alimentaries, farmacèutiques...
Proquimac va ser fundada el 1974 amb un clar objectiu: oferir al mercat una àmplia gamma de pigments i colorants. Actualment ofereix productes varis com Pigments Orgànics , Laques , Pigments , Beta, Pigments Fotoluminiscents , Additius , Masterbatch , Plàstic i Pigments Orgànics que tenen aplicació en diverses àrees de negoci.
Al llarg dels anys Proquimac es va afiançar en una posició preferents dins del sector gràcies a la qualitat dels seus productes. Aquest fet propiciar el creixement de l'empresa traslladant-se al 1997 a una nova Planta de 2.500 metres quadrats i 700 metres quadrats d'oficines. Aquestes noves instal·lacions han estat clau per a la fabricació de nous productes com Pigments Orgànics.
Des dels inicis l'empresa apostà per uns valors que es reflecteixen directament en els seus productes. Per l'empresa es imprescindible tenir en plantilla als millors professionals dels sector, fet que garanteix una qualitat excepcional en els productes, però, a més a més, treballen per a innovar i obtenir així noves solucions que s'adapten millor a les necessitats particulars que hom pot necessitar.Pigments Orgànics , Laques , Pigments , Beta
Tots els productes que l'empresa comercialitza han hagut de passar estrictes controls de qualitat. Aquests es realitzen tenint en compte la normativa vigent que els regula. Al fabricar solucions tan específiques per sectors tan delicats com l'alimentació o la industria farmacèutica, fa que aquestes tasques de control siguin imprescindibles i garanteixin la viabilitat de comercialització de Pigments Orgànics o qualsevol altre dels nostres productes.
Proquimac desitja que la seva visita al web sigui agradable. Esperem que es pugui informar millor sobre Pigments Orgànics o qualsevol altre productes i per això l'animem a que segueixi navegant per les diferents seccions. Si desitja ésser atès personalment contacti'ns sense cap mena de compromís.

Conorgan®:Pigmentos orgánicos de alto rendimiento y buena dispersión.
Provestal®: HPP, pigmentos orgánicos con altas prestaciones.También formulamos a medida.

Mostrando 1–15 de 28 resultados